Marbella naar Puerto Banus 24 sept 2015

De moedige stappers (6) vertrokken onmiddellijk, de overige deelnemers (6) moesten wachten tot 11.30 uur voor de afvaart naar Puerto Banus.

Twee keer werd er door de wandelaars een halte ingelast om even te rusten met een verfrissend drankje en dat was nodig want tegen het middaguur werd het behoorlijk warm.

Zij die de pleziervaart namen waren natuurlijk veel eerder ter plaatse dan de wandelaars. In afwachting van de hereniging hielden ze zich bezig met het bewonderen van luxueuze producten in de etalages van gerenommeerde modeontwerpers en het keuren van de passanten vanaf een gezellig terrasje.

Het is vanzelfsprekend dat je van een stevige wandeling honger krijgt. Dus na samenkomst werd het Restaurant Picasso opgezocht voor de lunch. En daar waren we niet alleen! Maar we hebben niemand horen klagen het was lekker en de porties waren meer dan behoorlijk.

Met een voldaan gevoel en tot het tijd was om terug naar Marbella te varen hebben we nog even rondgekuierd in de jachthaven. Iedereen heeft zonder twijfel evenzeer, zo niet meer, genoten van de mooie vergezichten vanaf zee, dan van het aanschouwen van de exuberante luxejachten en wagens in de haven.

Bij aankomst werd een mooie dag afgesloten met een laatste ‘drink’ op een terras in Marbella waarna iedereen tevreden naar huis ging!


Diegenen die het niet zagen zitten om de hele trip van 8,5 km te voet af te leggen hoefden geen forfait te geven want zij konden met de boot naar Puerto Banus. Alle tickets werden aangeschaft ook voor de stappers want het was de bedoeling dat iedereen na afloop met de catamaran terug zou varen naar Marbella.